natropiesmakow loonanadiecie

wtorek, 3 kwietnia 2018

Awokado z jajkiem

Próbowałam juz kilka razy. Nigdy mi nie smakowalo. Nie wiem, czy wybieralam zle, czy bylam zle nastawiona.
Dzis rano bylam w Lidlu i stwierdzilam, ze kupie i a nóż widelec....

Awokado....

Zapieklam w nim jajka 😍😍😍
Przecielam dojrzale awokado na pol, wyjelam pestke, posolilam, popieprzylam i wybilam do kazdej połówki jajko. Doprawilam i włożyłam do piekarnika na jakies 15 minut. Potem posypalam delikatnie startym serem, polozylam boczek i wlozylam ponownie do piekarnika na 10 minut.
I wiecie co?
Bylo smaczne...
Syn nie chcial.
Maz dziwnie patrzyl.
Stwierdzilam,ze sa nie reformowalni 😋😂😂😂
A to dlatego,ze u mnie chlopaki kochaja stara, tradycyjna, polska kuchnię, na bogosie i kielbasie. Zadnych nowinek i rzadko kiedy jakies eksperymenty.
Ja jestem jakims ewenementem wsrod nich.
Bardzo sie ciesze,ze wreszcie przelamalam sie do awokado.

Sprobojcie sami 😋😍





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziś polecam

Zupa z pieczarkami i makaronem

Najbardziej popularne