Platki jaglane uwielbiam, a budyn to juz w ogole...
Ugotowalam w sumie 5 lyzek platkow w ilosci mleka szczerze powiedziawszy niewiadomej, ale nie mniej niż 1,5 szklanki. Trzeba po prostu patrzeć na konsystencje w trakcie gotowania. Gotujemy tak jak w przepisie, ktory juz wstawialam, wiec powtarzac sie nie będę.
Tym razem tylko wymieszany. Do polowy dodalam kawalek banana do drugiej łyżke kakao i zblendowalam.
Podane z zurawina, reszta banana, jablkiem i platkami migdalowymi.
Nie liczylam kalorii, ale na oko myślę, ze pod 600 sie zakreci😜
Witam ciepło u siebie. Jestem zwyczajną mama i zwyczajna żoną. Troche niezwyczajnie mialam nadbagaz z kilogramami, ktorych bardzo nie lubilam. Udalo mi się jednak je pozegnac. Mam nadzieję, ze na zawsze. Lubie zdrowo zjesc i eksperymentowac w kuchni. Zaglądając do mnie poznasz wiele przepisów i sposobów na dobre, zdrowe jedzenie. Chcesz? Witam gorąco :)
natropiesmakow loonanadiecie
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Dziś polecam
Najbardziej popularne
-
To ciasto jest dobre samo w sobie, nawet bez przekladania, kremów, czy czegokolwiek. Nigdy nie wiedziałam jak upiec dobry, słodki a przy ty...
-
Jest to danie,ktorego nigdy przejesc nie moge. Szakszuka... Podsmażam zabek czosnku na lyzeczce oleju,dodaje pol cebuli pokrojonej w piork...
-
Witam sie dzisiaj przepysznymi placuszkami z serka wiejskiego. Mówię Wam, cudowne 🙄🙄😍 Na tej patelni, ktora widać na zdjeciu wyszlo mi 7...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz