natropiesmakow loonanadiecie

wtorek, 1 sierpnia 2017

Nadziewana cukinia

Cukinie zna chyba kazdy. Przepisow na faszerowane jest w necie mnóstwo, zalezy tylko na co mamy ochotę.

U mnie na obiad nadzialam cukinie 100 g mielonego mięsa z indyka. Podsmazylam je na lyzeczce oleju,dodalam kilka pieczarek, czosnek,przyprawy i oczywiście wydrazony sredek z cukini (wybrany łyżeczką).
Wydrazone łódeczki z cukinii wytrzeć ręcznikiem papierowym bo zawsze troche puszcza sok,posypac sola i pieprzem i nalozyc przygotowany farsz.
Zapiekac ok.30 min. Kilka minut przed koncem ulozylam troche plastrów mozzarelli.

Calosc obiadu to  425 kalorii.

Smacznego 😎🌼


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziś polecam

Zupa z pieczarkami i makaronem

Najbardziej popularne